Over ons

Schakelauto-Adhd-Faalangst-Autisme.......

 

Welkom op onze website. Door je bezoek aan onze website geef je aan geïnteresseerd te zijn in een goede en vlotte rijopleiding. Bij ons ben je aan het juiste adres. Dat is precies waar wij voor staan. Een vlotte rijopleiding. Moderne lesmethoden en goed lesmateriaal. Wij denken met je mee. Niet eindeloos veel lessen of onnodig vaak examen doen maar op een vlotte en leuke manier je rijbewijs halen.

 

Onze kenmerken zijn klantvriendelijkheid, een geweldige service en een zeer hoog slagingspercentage. Met een goede inzet van je instructeur en natuurlijk een goede motivatie van jou zelf kun je ervan verzekerd zijn het rijbewijs binnen niet al te lange tijd in je bezit te hebben.

 

Verder zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met faalangst, A.D.H.D. of autisme. Hiervoor hebben wij verschillende certificaten behaald. Hierdoor zijn wij in staat jou als kandidaat optimaal te begeleiden.

 

Ook zijn wij aangesloten bij de stichting LBKR.  Landelijke beroepsgroep kwaliteitsverbetering rijschoolbranche. Deze stichting zet zich in voor behoud en verbetering van de kwaliteit in de rijschoolbranche. Meer hierover op https://lbkr.nl/